ACVILA VENTILATION SYSTEMS

ACVILA VENTILATION SYSTEMS: PRODUSE

Firma ACVILA VENTILATION SYSTEMS cu sediul in Bucuresti, dispune de o unitate de productie proprie situata in strada Oxigenului 1B, Cernica, Ilfov, dotata cu utilaje noi si performante, achizitionate de la liderii din domeniu, care asigura realizarea unei game largi de produse specifice: tubulaturi circulare. tubulaturi rectangulare, cutii de plen, clapete de reglare, tablă ondulată cu profil Z, accesorii de ventilație și alte piese unice, la cerere. Putem produce, de asemenea, tubulaturi și fitinguri din oțel inoxidabil, coșuri de fum izolate din oțel inoxidabil.

Din respect pentru mediul inconjurator si pentru banii clientilor nostri folosim tabla galvanizata cu un grad ridicat de acoperire. Echipa noastra de specialisti supravegheaza productia de conducte conform standardelor internationale ISO 9001, ISO 14001 si ISO 45001:2018. Datorita testarii riguroase si a garniturilor din cauciuc EPDM folosite, tubulaturile circulare produse de ACVILA VENTILATION SYSTEMS asigura nivelul maxim de etanseitate in instalatiile de clasa D.

Tubulaturi circulare
Tubulaturi rectangulare

Tubulaturile circulare si piesele speciale aferente sistemelor de ventilatie produse si comercializate de ACVILA VENTILATION SYSTEMS sunt obtinute din tabla galvanizata de tip DX51D - Z140 ÷ 275 EN 10346 cu grosimi de 0,5 ÷ 1,2 mm, in domeniul diametrelor 100-1250 mm. Aceste echipamente au propriul software cu aplicații pentru domeniul producției de tubulaturi de ventilație. Piesele speciale sunt echipate cu garnituri din cauciuc EPDM care asigura o etanseitate sporita. Acest catalog prezintă cele mai des vandute produse, iar la cerere, putem realiza si produse atipice.

Catre produse

Sisteme de evacuare fum si gaze fierbinti / Desfumare

Tubulaturile rectangulare sunt realizate din tabla galvanizata, sau tabla de inox, folosind materii prime de inalta calitate, de la producatori de renume mondial: VOESTALPINE STEEL, GEBHHARDT STAHL Gmbh. Liniile tehnologice pentru realizarea acestor tubulaturi sunt achiziționate și de la liderii din domeniul prelucrării tablei: Ras Reinhardt; KOIKE ARONSON; TRUMPH, (SPIRO). Aceste echipamente au propriul software cu aplicații pentru domeniul producției de conducte de ventilație. Acest catalog prezintă cele mai des vândute produse, iar la cerere, putem realiza și produse atipice.

Catre produse

Transport gratis*

Acvila Vent asigura proiectelor de lunga durata transportarea produselor.

Premium Quality

Acvila Vent oferă cea mai înaltă calitate în produsele și serviciile sale.

3 ani Garantie

Acvila Vent oferă și o garanție de 3 ani pentru toate produsele de conducte.