TUBULATURA CIRCULARA

SPECIFICATII

Din respect pentru mediu si pentru banii clientilor nostri, utilizam tabla zincata cu un grad ridicat de acoperire. Echipa noastra de specialisti, supervizeaza productia de tubulatura conform standardelor international ISO 9001, ISO 14001 SI OHSAS 18001. Datorita testarii riguroase si a garniturilor de cauciuc tip EPDM folosite, tubulatura circulara produsa de ACVILA VENTILATION SYSTEMS asigura nivelul maxim de etainseitate in instalatii clasa D.


Tubulatura circulara si piesele speciale aferente sistemelor de ventilatie produse sicomercializate de ACVILA VENTILATION SYSTEMS sunt obtinute din tabla zincata tip DX51D – Z140÷275 EN 10346 cu grosimi de 0.5÷1.2 mm, in gama diametrelor 100-1250 mm. Piesele speciale sunt prevazute cu garnituri de cauciuc EPDM ce asigura o etanseitate sporita.


La solicitarea dumneavoastra putem produce si piese de tubulatura circulara fara garnitura de etansare. In acest catalog sunt prezentate produsele cele mai frecvent comercializate, iar la cerere, putem executa si produse atipice.

Avantajele utilizarii sistemelor circulare:

  • Se instaleaza simplu si rapid;
  • Rezista la temperaturi cuprinse intre -30°C si +100°C si presiuni pozitive pâna la 3.000 Pa;
  • Fitting-urile sunt dotate cu garnituri de etansare;
  • Ajustarea nu duce la pierderea etanseitatii;
  • Nu prezinta riscuri fata de mediul inconjurator;
  • Design-ul estetic permite instalatiile vizibile.

CATALOG PRODUSE

In acest catalog sunt prezentate produsele cele mai frecvent comercializate, iar la cerere, putem executa si produse atipice.