Bine ati Venit la Acvila Vent

AVS a fost infiintata in anul 2006 cu scopul de a produce conducte esentiale de instalatii HVAC si alte piese din tabla galavanizata care reprezinta traseul canalului prin care este introdus sau evacuat aerul prin/din instalatiile de ventilatie si climatizare din cladiri.

De-a lungul anilor am dezvoltat, organizat și foarte bine documentat în mod constant, întregul proces tehnologic de fabricare a conductelor. Astfel, am ajuns acum într-o fabrică modernă, dotată cu echipamente performante, care sunt în concordanță cu cele mai înalte tehnologii din domeniu. Fabrica de conducte are o capacitate mare de productie si eficienta ridicata astfel incat putem face fata mai multor proiecte, dezvoltate in paralel.

Această investiție permanentă în echipamente este dublată de pregătirea personalului, atât a celui direct productiv, cât și a celui responsabil cu implementarea de noi soluții, adaptarea la cerințele și normele europene.

acvila productie

Productie

Consultați portofoliul nostru de produse. Putem realiza orice piesa unica in functie de nevoile speciale ale companiei dumneavoastra.

Portofoliu de produse
northvolt

Servicii

Acvila are o echipa de peste 30 de profesionisti care sunt aici pentru a va ajuta sa intalniti nevoile proiectului dumneavoastra.

Aflati mai multe

VIZIUNEA SI VALORILE AVS

Calitate Superioara

Calitatea înaltă a serviciilor noastre se bazează nu numai în livrarea produselor finite, ci și în modul în care alegem materiile prime necesare.

Performanta inalta

Fabrica noastră este dotată cu mașini și echipamente de ultimă generație, întreținute și actualizate constant de personalul nostru profesionist.

Durabilitate

Acvila Vent oferă cea mai înaltă calitate în produsele și serviciile sale, dar oferă și o garanție de 3 ani pentru toate produsele de conducte. Din respect pentru mediul înconjurător și pentru clienții noștri, folosim tablă galvanizata cu un grad ridicat de acoperire care oferă astfel o durabilitate ridicată.

Strategie

Echipa noastră profesionistă de ingineri și specialiști în producție este aici pentru a asigura cea mai potrivită planificare și livrare a proiectului dumneavoastră.

Sustenabilitate

Acvila asigura o eliminare corespunzatoare a deseurilor, prin urmare detinand Autorizatia de mediu

Flexibilitate

Construim relații pe termen lung cu fiecare dintre clienții noștri. Oricare ar fi nevoile dumneavoastra, suntem un partener de încredere. In catalog sunt prezentate produsele cele mai frecvent comercializate, iar la cerere, putem executa si produse atipice.

57

Clienti Satisfacuti

102

Proiecte Finalizate

5

Tari

30

Total Angajati

CLIENTII NOSTRI

CONTACTATI-NE PENTRU ORICE INFORMATIE